Hartjes

HARTJES

KDE JSME OD ROKU 1953 Společnost byla založena Heinrichem HARTJESEM v roce 1953 - tehdy jako ortopedická dílna. Toto základní porozumění potřebám lidské nohy je základem naší obuvi. Pohodlí a zdraví jsou v centru pozornosti i dnes. V kombinaci se stále novým, atraktivním designem, který odpovídá dobovému stylu, se společnost HARTJES vyvinula v největšího rakouského výrobce obuvi - úspěšný příběh, v němž budeme pokračovat i v budoucnosti.

 

Osvědčené řemeslné zpracování a moderní inovace Jsme přesvědčeni, že kvalita vždy zvítězí. Proto se držíme našeho výrobního závodu v Prametu a pokračujeme ve výrobě obuvi v Rakousku. Mnoho pracovních kroků se stále provádí ručně. Vždy v dohledu nejmodernější technologie a inovace naší doby. Protože pouze tyto pokroky umožňují, aby tradice a řemeslné zpracování zůstaly naživu a abychom mohli našim zákazníkům nabídnout boty, které splňují ty nejvyšší požadavky. U společnosti HARTJES zůstávají jednotlivé výrobní kroky viditelné. Díky výběru surovin, udržitelné výrobě a vysoce kvalitnímu zpracování je každá obuv jedinečná. Chcete zjistit, jak se vyrábí bota? Zde je malý vhled do naší produkce.

PRO UDRŽITELNOU A DO BUDOUCNA VHODNOU MÓDU BOT Společnost HARTJES čelí výzvě a je nadále odhodlána vyrábět své boty v Rakousku - podle vysokých ekologických a sociálních standardů. Transparentnost a ohleduplné zacházení s lidmi a přírodou, které šetří zdroje, jsou pro nás důležité, proto HARTJES myslí a jedná odpovědně a spravedlivě. Od výroby našich produktů až po vybavení naší firemní budovy fotovoltaickým systémem: Naše hodnoty - žijeme po celé linii! HARTJES znamená slow fashion a podporuje mimo jiné vědomější chování spotřebitelů svými výrobky vyráběnými v Rakousku a snižování přepravních cest ze zahraničí. Naše boty jsou vyrobeny podle vysokých standardů kvality. Důsledně kráčíme po cestě od masové módy k dlouhověkosti a udržitelnosti. Pro nás je rozhodující spíše kvalita než kvantita.

S DOBRÝM VĚDOMÍ Příroda je naším vzorem. Poskytuje nám to, co nelze z hlediska kvality překonat, a proto se perfektně hodí k podpoře zdraví a pohody našich zákazníků. Na boty HARTJES se používají pouze nejkvalitnější kůže z Evropy. Chrání nohu svou robustností, zároveň je jemně hladí a díky své přirozené, vyrostlé struktuře činí každou botu nezaměnitelně kvalitní a ekologicky „zelenou“. S našimi dalšími přírodními materiály, jako je jehněčí kůže, vlna a přírodní kaučuk, ve společnosti HARTJES zřetelně vyjadřujeme udržitelnost. Kromě toho společnost HARTJES používá přírodní stélky s certifikátem nezávadnosti pro potraviny ve vložkách.

Cenné nápady pro znatelné rozdíly Ani po více než 68 letech se nikdy neunavujeme rozvíjet naši vášeň pro vysoce kvalitní, pohodlné a stylové boty. Proto se spoléháme na inovace: Tenký podpatek a extrémně lehká a pružná podešev s dokonalým polstrováním nabízejí nezaměnitelně příjemný zážitek z nošení i chůze. Naše boty jsou k dispozici také v různých šířkách (D až K) a jarní / letní modely jsou vybaveny kvalitní koženou podšívkou a podzimní / zimní modely s jehněčí nebo vlněnou podšívkou. Pro teplé a suché klima nohou v každém ročním období. Všechny naše inovace a technologie jsou neustále vyvíjeny a vylepšovány. Tímto způsobem nejen zvyšujeme komfort, ale také funkčnost, například bočními zipy pro rychlejší oblékání a sundávání nebo vyměnitelnými nášlapnými stélkami, které si sami vyrábíme v našem sídle v Prametu.

 NAŠE POSLÁNÍ: POHODLÍ SE STYLEM. Naším posláním je kombinovat pohodlí, módu a udržitelnost. Společnost HARTJES s vášní vytváří vysoce kvalitní, trendy boty, které podtrhnou individualitu každé ženy. Nejvyšší kvalita, individuální střih pro maximální pohodlí a stylové, moderní designy, které nositeli našich bot nabízejí širokou škálu použití a kombinací: to je to, co u nás v HARTJES znamená naše boty. „Pohodlí ve stylu“ je naše motto, které zohledňujeme u každé nové kolekce.

PRO MILOVNÍKY BOT Faktor dobrého pocitu hraje pro naše zákazníky zásadní roli, stejně jako materiály, zpracování a design. HARTJES splňuje všechny tyto požadavky svou vysoce kvalitní a pohodlnou módou obuvi - také a zejména pro speciální požadavky. Pro dnešní ženy, které si uvědomují zdraví a trendy, pro milovníky obuvi, které jdou svou cestou se stylem a čistým svědomím.